Nieuwe SteamVR bril HP Reverb G2


Er is een nieuwe headset voor PC-gaming in de maak genaamd
HP Reverb G2. Hiervoor hebben HP, Microsoft en Valve de krachten gebundeld. Het moet een ‘next generation’-apparaat worden. Er is nog niets bekend over de nieuwe headset, maar hij moet beter worden dan de huidige PC-VR-headset HP Reverb. Dit apparaat is uitgerust met LCD-panelen met een hoge resolutie. Reverb is verder vooral ingestoken op draagcomfort in plaats van technische kracht.
Het lijkt erop dat de bril is voorzien van twee camera’s aan de voorzijde om je positie in de gaten te houden. Mogelijk zijn deze camera’s er ook aan de zijkanten, maar dat is in het donker niet te zien. Heleaas ook niet wanneer je de videobeelden lichter maakt. Verder lijkt het erop dat deze headset dezelfde speakers heeft als Valve Index. Dat betekent dat ze niet in je oren zitten, maar er iets verder bij vandaan. Dit zorgt voor een betere doorstroom van het geluid.


In een video van HP wordt gesproken over ‘de volgende generatie’, maar ook ‘geen compromissen’. Dat kan betekenen dat HP Reverb G2 de eerste nieuwe generatie-headset is binnen het Windows MR-systeem. Windows Mixed Reality is een virtual reality-platform voor PC, waar tot nu toe alle HP-headsets gebruik van hebben gemaakt. Het zou dus zomaar kunnen dat ook Windows MR een stapje wordt doorontwikkeld.

Valve heeft Microsoft in het verleden geholpen om de de eerste generatie van die Windows MR-headsets te maken. Het was eigenlijk bedoeld dat de verkoop van virtual reality-apps via de Windows Store zou gaan. Echter is inmiddels Valve’s online distributieplatform Steam daarvoor een grote marktplaats geworden. Momenteel wordt daar volop gebruik van gemaakt nu het VR-spel Half-Life: Alyx uit is. Dit is een VR-shooter van Half-Life, een populaire gamereeks waar al meer dan tien jaar geen nieuwe games van zijn verschenen.
bron: homecinemamagazine.nl

Meer informatie over de HP Reverb G2

virtual reality bril top beste
beste vr-bril nederland en belgie
goedkoop vr-bril
VR-brillen
VR-brillen
VR-brillen
Best verkochte VR headsets

Klik op onderstaande top 10, best beoordeelde of meest bewaarde VR-brillen of klik hier als je wilt weten waar virtual reality headset online te koop zijn (inclusief aanbiedingen).

Meer informatie over Virtual Reality vind je hier:

Nieuwe SteamVR bril HP Reverb G2
virtual reality bril HP
virtual reality bril
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
steam VR
virtual reality bril vrbril
© 2020 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info